Συνταγή
40 ml Mastic Tears Dry
25 ml τεντούρα
25 ml λικέρ κεράσι
25 ml φρεσκοστυμμένο χυμό lime
2 σταγόνες chocolate bitters
Ποτήρι: highball
Γαρνίρουμε με 2 κεράσια αρωματισμένα με brandy και ξυλάκι κανέλας
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα υλικά στο shaker με πάγο και ανακινούμε καλά για περίπου 8-10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια σουρώνουμε το περιεχόμενο σε ποτήρι με πάγο. Συμπληρώνουμε λίγο τριμμένο πάγο και γαρνίρουμε με 1 ξυλάκι κανέλας και 2 κεράσια αρωματισμένα με brandy. Σερβίρεται αμέσως.