40 ml Mastic Tears Dry
25 ml τεντούρα
25 ml λικέρ κεράσι
25 ml  φρεσκοστυμμένο χυμό lime
2 σταγόνες chocolate bitters

Ποτήρι: highball

*Γαρνίρουμε με 2 κεράσια αρωματισμένα με brandy και ξυλάκι κανέλας

Τοποθετούμε τα υλικά στο shaker με πάγο και ανακινούμε καλά για περίπου 8-10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια σουρώνουμε το περιεχόμενο σε ποτήρι με πάγο. Συμπληρώνουμε  λίγο τριμμένο πάγο και γαρνίρουμε με 1 ξυλάκι κανέλας και 2 κεράσια αρωματισμένα με brandy. Σερβίρεται αμέσως.

Add Comment

Comment
Name
E-mail
Website