ΕΤΑΙΡΙΑ

Ε.Β.Α.

Η ποτοποιία ΕΒΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 στη Μυτιλήνη, από τους αδερφούς Πατρικόπουλοι. Η εξέλιξη της ποτοποιίας βασίζεται στην εμπειρία και το μεράκι της οικογένειας στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών, η ιστορία της οποίας ξεκινάει από την μακρινή Πέργαμο με τις ανατολίτικες συνταγές, τα πολίτικα αρώματα και πρώτες ύλες. Σήμερα, η τρίτη γενιά συνεχίζει δυναμικά ισορροπώντας ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη τεχνολογία.

Στις εγκαταστάσεις της ποτοποιίας, στεγάζονται σύγχρονοι αποστακτήρες και μηχανήματα εμφιάλωσης υψηλών προδιαγραφών, ένα άρτια εξοπλισμένο χημείο και το Μουσείο Ούζου. Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης πορείας αποτελεί το έμπειρο προσωπικό και δίκτυο συνεργατών της ΕΒΑ που διασφαλίζουν την  άριστη διαδικασία παραγωγής, εμφιάλωσης, αποθήκευσης, διανομής και εξαγωγών που πιστοποιούνται από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO:22000 και το πρόγραμμα HACCP.

Χτίζοντας σταθερά την ταυτότητα των προϊόντων της, η ΕΒΑ αποτελεί ένα δυναμικό brandname στον κλάδο της απόσταξης και εμφανίζεται ανάμεσα στις δέκα ταχύτερα αναπτυσσόμενες της χώρας. Το ισχυρό Δίκτυο Διανομής της ΕΒΑ στηρίζει σταθερά τα προϊόντα της στην Ελλάδα και σε 22 χώρες στο εξωτερικό. Η σειρά ούζων και λικέρ βρίσκεται σε μεγάλα δίκτυα καταστημάτων λιανικής και χονδρικής πώλησης και στα Hellenic Duty Free shops.