Ζελέ φράουλα με μαστίχα
- 14 φύλλα ζελατίνης
- 500ml χυμό πορτοκάλι
- 300 ml ζεστό νερό
- 200γρ φράουλες
- 3-4 φύλλα φρέσκου δυόσμου
- 6 σφηνάκια λικέρ μαστίχας MasticTears
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό να μουλιάσουν για 5 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα διαλύουμε στο ζεστό νερό. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το λικέρ. Βάζουμε το μείγμα σε ποτήρια και προσθέτουμε κομμάτια φράουλας και φύλλα δυόσμου. Παγώνουμε στο ψυγειο για 4-5 ώρες και σερβίρουμε.