Ζελέ φράουλα με μαστίχα

  • 14 φύλλα ζελατίνης
  • 500ml χυμό πορτοκάλι
  • 300 ml ζεστό νερό
  • 200γρ φράουλες
  • 3-4 φύλλα φρέσκου δυόσμου
  • 6 σφηνάκια λικέρ μαστίχας MasticTears

 

Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό να μουλιάσουν για 5 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα διαλύουμε στο ζεστό νερό. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το λικέρ. Βάζουμε το μείγμα σε ποτήρια και προσθέτουμε κομμάτια φράουλας και φύλλα δυόσμου. Παγώνουμε στο ψυγειο για 4-5 ώρες και σερβίρουμε.