250γρ κουβερτούρα
250γρ μαργαρίνη
5 αυγά
200γρ ζάχαρη
100γρ αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας κοφτή μπεικιν πάουντερ
200 γρ τυρί κρέμα
50γρ άχνη ζάχαρη
50ml λικέρ μαστίχας
Οδηγίες:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα με την μαργαρίνη. Αποσύρουμε απο την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο και χτυπάμε με το μίξερ. Προσθέτουμε το μπεικιν και ξαναχτυπάμε. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν καλά. Τα προσθέτουμε στο σοκολατένιο μίγμα. Στρώνουμε αυτό το μείγμα σε ένα καλά αλευροβουτυρωμένο ταψί ή σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.Ψήνουμε στους 180C για 35 λεπτά. Για την κρέμα χτυπάμε στο μίξερ για 2-3 λεπτά το τυρί κρέμα με την άχνη και προσθέτουμε λίγο λίγο το λικέρ μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα. Σερβίρουμε με μια κουταλιά γλυκού κρέμα πάνω από κάθε κομμάτι.