Η ποτοποιία μας συμμετείχε στο ATHENS BAR SHOW που πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Mία δυναμική εκδήλωση αφιερωμένη στους επαγγελματίες του κλάδου, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν εγχώρια και διεθνή ποτά σε ευφάνταστους συνδυασμούς cocktails με την υπογραφή ανερχόμενων και αναγνωρισμένων bartenders.

Επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό επισκέφτηκαν το περίπτερο 15 της ποτοποιίας μας, δοκίμασαν τα νεα “Mastic Tears” Cocktails και το λικέρ ρόδι “Grenade” που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό. ΤοGrenade – Pomegranate Liqueur από 100% φυσικό χυμό ελληνικού ροδιού απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για το άρωμα και τη γεύση του από γευσιγνώστες, επαγγελματίες και κοινό, δικαιώνοντας το εγχείρημα της ποτοποιίας μας να δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα με ελληνική ταυτότητα.

Θα θέλαμε να τονίσουμε τη σημαντικότητα τέτοιου είδους εκδηλώσεων που συμβάλουν στη δικτύωση των επιχειρηματιών του κλάδου, που με τιςφρέσκες ιδέες, τη συνέπεια και τον δυναμισμό τους, δικαιωματικά καθιέρωσαν το ελληνικό spirits&bar industry στον παγκόσμιο χάρτη.

Ευχαριστούμε το Bar Academy για την εξαιρετική διοργάνωση και τους επισκέπτες του περιπτέρου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Athens Bar Show 2017!